Brætspilscaféer er populære og skyder op over hele landet

Brætspilscaféer er populære og skyder op over hele landet

maj 30, 2017 0 Af admin

Brætspilscaféer bliver mere og mere populære – særligt hos de unge. Oftere og oftere ser man en ny brætspilscafé dukke op ét eller andet sted i bybilledet. Man skal da heller ikke tale med mange mennesker, inden man støder ind i én, der jævnligt aflægger besøg ved den nærmeste brætspilscafé.

Hvis du overvejer, om det kunne være noget for dig at besøge en brætspilscafé, er der ikke andet at gøre end bare at tage derhen og se, om det er noget, som fanger din interesse. Der er nemlig en god grund til, at caféerne er blevet så populære, som de er. De giver nemlig den nærhed, som mange savner, når de sidder for sig selv og spiller via computeren. Selv om mange spiller mod hinanden over Internettet, er det bare ikke det samme som at sidde sammen rent fysisk og spille mod hinanden.

Så derfor: Tag et par venner under armen og prøv jer frem, for at finde ud af om det er noget for jer. Hvis I kan li’ kaffe eller øl, god stemning og naturligvis brætspil, er der meget der tyder på, at det kunne være lige jer. Det er svært at finde ud af, om man vil bryde sig om noget, hvis ikke man giver sig i kast med det, og prøver det af. Og det er uden tvivl sjældent, at man løber ind i nogen, der ikke har hygget sig på en brætspilscafé. Stemningen er nemlig halvdelen af oplevelsen – og den plejer ganske enkelt at være god, intim og hyggelig på en brætspilscafé.

Hvad er en brætspilscafé?

Naturligvis er det en god idé at gøre det klart, hvad en brætspilscafé egentlig er, inden I rent faktisk tager af sted. En brætspilscafé er som regel en mindre café propfyldt med en lang række brætspil, som man har mulighed for at spille. Ofte skal man betale entré eller betale for at få et bord, hvorefter man så har book’et en hvis mængde tid ved et spillebord.

I denne tidsperiode har man muligheden for at gå i krig med alle de mange brætspil, der er til rådighed i caféen. Her kan der findes alt fra strategispil til de mere enkelte familieudgaver af de mere gængse og velkendte spil. Brætspilscaféer er nemlig for alle aldre, hvilket er hvorfor der uden tvivl både er børnevenlige spil og spil til de mere avancerede aldersgrupper.

Mens I spiller et eller flere af de mange tilgængelige spil, vil der også være mulighed for at bestille mad og drikkevarer. For under de mange timer, som man nogle gange kan bruge der, skal man naturligvis ikke sidde sultne og tørstige.

De fleste vil opleve, at tiden nærmest flyver af sted, når man bevæger sig ind i brætspillenes verden. Man bliver simpelthen grebet af det og glemmer ofte nærmest tid og sted. Så inden man har set sig om, kan man pludselig have brugt flere af dagens timer på at spille. Et godt brætspil er sjov, hyggeligt og udfordrende og så er det jo altid skønt at konkurrere med andre og se, hvem som er bedst.

Derfor bliver brætspilscaféer mere og mere populære

Der er mange grunde til at man ser flere og flere brætspilscaféer skyde op over hele landet. Den overvejende årsag er uden tvivl, at det er en fantastisk, alternativ måde at komme ud af hjemmet og hygge sig med venner og bekendte. Endelig er der et sted, hvor man ikke er tvunget til udelukkende at sidde og stirre på hinanden, uden nogen form for underholdning. Dette betyder naturligvis også at brætspilscaféer er et fremragende sted at tage på en første date. Her er der nemlig en distrahering, hvilket meget naturligt betyder at der ikke vil komme til at være akavede pauser i samtalen, da samtale ikke er det eneste aftenen hviler på. Overvej et besøg til din nærmeste brætspilscafé – du vil ikke komme til at fortryde det.

Arrangér dine egne brætspilssammenkomster

Som et alternativ til at tage på café og spille brætspil, kan man også selv arrangere nogle sammenkomster, hvor man mødes med venner og bekendte og spiller. Udvalget af brætspil bliver nok aldrig helt det samme som på de gode caféer – men mindre kan måske også nok gøre det. Og kommer lysten over jer og vil i selv lave nogle hyggelige brætspilsaftener, så kan det anbefales, at I kigger ind på hyggeonkel.dk, hvis I står og mangler nogle gode spil. Hjemmesiden kan absolut anbefales. Udvalget af spil er i top og priserne er der bestemt heller ikke noget at klage over. Så det er ganske let og overkommeligt selv at få opbygget en mindre samling af gode og spændende brætspil.

Der er næppe nogen tvivl om, at det er svært helt at skabe den samme stemning, når man sidder der hjemme i stuen og spiller, som der er på en brætspilscafé. Men derfor kan man sagtens få nogle gode og hyggelige timer i hinandens selskab. Også selv om man så selv må sørge for mad og drikke under spillets gang, når man ikke lige har caféens udvalg lige ved hånden.

 

Disclaimer