Seniordating giver seniorer et online mødested

oktober 1, 2016 0 Af admin

Selvom man er oppe i alderen, har man alligevel brug for fysisk og psykisk kontakt, og det kan være en ide at finde en i samme situation på et online mødested.

Tidligere har det været sværere for seniorer at finde et sted, hvor de kunne finde andre seniorer, men dette er nu muligt med et online mødested.

Find din næste bedre halvdel via et online mødested for seniorer

Nogle seniorer finder først deres livspartner sent i livet, og det er bestemt aldrig for sent at gøre noget ved situationen, hvis du sidder og føler, at du mangler noget i tilværelsen. For andre seniorer sker der desværre det, at deres bedre halvdel må takke af før dem selv, og det skaber naturligvis et slags tomrum for den senior, der står tilbage. Tidligere har det være sådan, at man så efter nogle måneder eller år, når man følte sig klar til det, tog til et enkebal, og der fandt en ny senior, hvis man var så heldig.

Det kan også være, at humøret ikke er til at møde mange mennesker, og måske brokker hoften sig også over, at man skal så langt som til den næste storby. Her er det måske en bedre idé at finde et online mødested for seniordating, som giver seniorer et online mødested.

Her kan de snakke sammen uden stress og jag. Du kan få kontakt med andre uden at skulle uden for døren og tage tingene i det tempo, som passer dig. Som senior har du også den fordel efter et langt liv ved, at du er mere bevidst om, hvad du kan lide og ikke kan lide. Det gør at du som senior hurtigere kan være ærlig og screene dem fra, som d ikke er interesserede i. Således slipper man for at snakke med seniorer, som man ikke finder interessante og kan holde sig til dem, som har de samme interesserer og ønsker til en partner.

Seniordating er et helt uforpligtende online mødested for seniorer

Det er som om, at når man er online, så er der noget mindre forpligtende ved situationen. Således kan det være, at man finder en på et online mødested for seniorer, som man så efterfølgende finder ud af måske ikke var så interessant, og så er dette afslag jo altså blot et eneste klik væk, og så er vedkommende ude af verden.

For det hænger sådan sammen, at senior dating sider er et lige så besøgt online mødested som for andre aldersgrupper. For det er jo ikke kun forbeholdt de helt unge at finde en partner til at have et intimt forhold til. Det kan godt være, at man på flere måder glemmer nogle af disse ting, når man er senior, men det er jo ikke helt væk, og man kan stadig have lyster og ønsker til sit intime liv.

Seniordating giver også et online mødested på andre måder. For det kan være, at man ikke nødvendigvis ønsker at finde en partner, men har lyst til at dele nogle erfaringer, som man ikke føler, at man kan dele in real life, og der kan et online forum være godt. Man kan for eksempel chatte med andre på et online mødested og spørge ind til erfaringer med at have intime forhold med andre seniorer, hvis nu man ikke selv har erfaring med dette, kan andre måske vide noget, som man ikke selv er klar over.

Overvejelser omkring din dating profil og online tilstedeværelse

Blot er det vigtigt at holde for øje, hvad du selv ønsker at få ud af at have en online dating profil. Gennemtænk hvad dit formål med din online tilstedeværelse er. Er du på udkig efter en ven eller en kæreste? Det er også vigtigt at se kritisk på din egen profil. Beskriver teksten meget godt, hvem du egentligt er uden at være hverken for positiv eller for selvkritisk.

Ligeledes med dit profilbillede – det kan være fristende at udelukkende vise sig fra sin allerbedste vinkel. Nogle bruger måske endda lige lidt Photoshop for at fremstå endnu bedre. Du kan også vælge at vise dig, som du ser ud for det meste og gerne i nogle omgivelser, som du gerne vil forbindes med.

 

Disclaimer